PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
CANCAN
Ce face și cum arată Larisa Iordache, la 8 luni după ce s-a retras din activitate

Larisa Iordache (26 de ani) s-a retras din gimnastică la finalul lui 2021, din cauza accidentărilor repetate, și s-a apucat de antrenorat la CS Dinamo.

După doar câteva luni în noua postură, rezultatele Larisei Iordache au început să se vadă. În luna aprilie, fosta sportivă anunța că a obținut prima medalie în gimnastică din poziția de antrenoare.

Larisa Iordache a fost prezentă la Campionatele Naționale de gimnastică artistică, categoria junioare, de la Ploiești, alături de gimnastele de la CS Dinamo, iar acestea i-au răsplătit munca depusă prin obținerea de medalii.

Larisa Iordache continuă să facă sport și lucrează cot la cot cu elevele sale. Fosta gimnastă se menține într-o formă de invidiat, la 8 luni după ce și-a anunțat retragerea din activitate.

Într-o postare pe Instagram, în care apare alături de trofeele câștigate, în timp ce face exerciții pe saltea, Larisa Iordache îi îndeamnă pe fanii de pe rețelele sociale să facă sport.

“Antrenează-te! Fă-o pentru tine!”, a postat Larisa Iordache, pe Instagram.

Larisa Iordache s-a retrs în decembrie 2021, la 25 de ani, din cauza accidentărilor

Larisa Iordache și-a anunțat, la 25 de ani, încheierea carierei sportive, după ce a suferit o nouă intervenţie chirugicală la gleznă, la începutul lunii decembrie.

“Ghinioanele pe mine m-au făcut mai puternică şi m-au împins să fac gimnastică până la vârsta de 25 de ani. Deci ele m-au ajutat foarte mult.

Iar copiii trebuie să înţeleagă şi ei că sportul de performanţă cere sacrificii şi din punct de vedere al sănătăţii. Aşa că eu îmi doresc ca fetele să fie ele însele şi să fie mult mai bune decât Larisa Iordache”, a precizat aceasta.

  • Larisa Andreea Iordache are în cariera sa o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Mai multe detalii pe digisport.ro .