PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
CANCAN
Arbitrul a încasat un croșeu în plină figură de la un boxer de categorie grea! Cum au reacționat cei doi

Disputa dintre Mario Aguilar și Brandon Glanton pentru titlul WBO Global la categorie grea a consemnat un episod neprevăzut.

Arbitrul a încasat un croșeu puternic în plină figură

Aguilar (31 de ani), văzut înaintea luptei de către specialiști drept outsider în fața neînvinsului Brandon Glanton (30 de ani), a încercat din răsputeri să-l trimită la podea pe american, însă, din exces de zel, a fost protagonistul unui moment care se putea dovedi periculos pentru arbitru.

Mai exact, în încercarea de a trimite o lovitură puternică spre adversarul său, boxerul mexican a ratat ținta, iar croșeul său de stânga ”a aterizat” direct în fața oficialului din ring.

În ciuda loviturii violente primite în plină figură, arbitrul s-a dat câțiva pași înapoi din inerție, dar a revenit imediat la ceea ce avea de făcut, fără să acuze vreo secundă durerea.

Nici ”agresorul” nu s-a oprit și a continuat lupta cu Glanton. În cele din urmă, americanul și-a păstrat recordul perfect și l-a făcut KO în runda a doua pe Aguilar.

Momentul cu pricina nu a fost ratat de internauți: ”Arbitrul are o bărbie de fier”, ”Cea mai tare lovitură a aterizat în fața arbitrului” sau ”A încasat-o decent”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele sociale.

Mai multe detalii pe digisport.ro