PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
INTERNATIONAL
Acuzat pentru “cel mai murdar KO din istoria boxului!”, sportivul a reacționat. Cum a explicat pumnul “fulgerător”

Scene care au stârnit indignare s-au petrecut în meciul de box care i-a opus pe americanul Ruben Torres și venezueleanul Cristian Baez.

Ruben Torres și-a luat prin surprindere adversarul: l-a lovit și l-a trimis la podea, imediat după ce a ciocnit mănușile cu el.

Gestul nu a fost considerat unul neregulamentar, astfel că pugilistul din SUA a fost declarat învingător.

 

“Există o vorbă: să fii mereu în gardă! Acesta este boxul și eu sunt genul de sportiv care atacă mereu. Arbitrul a dat semnalul că lupta s-a reluat, iar eu am scos armele și am atacat. L-am lovit cu un corșeu de stânga și asta a fost! Lupta s-a încheiat! Sunt gata să merg înainte și să câștig și mai multe meciuri”, s-a apărat, la final, Ruben Torres, informează americanii de la New York Post.

În vârstă de 24 de ani, Ruben Torres are acum un palmares impresionant la profesioniști: 19-0, cu 16 K.O.-uri.

Ruben Torres îl face KO pe Cristian Baez: “Cel mai murdar KO din istoria boxului!”

Confruntarea din weekend a generat numeroase controverse, după ce sportivul din SUA și-a făcut KO adversarul, într-un moment în care nimeni nu se aștepta.

În runda a 7-a, imediat după ce boxerii și-au ciocnit mănușile, Ruben Torres și-a lovit adversarul și l-a trimis la podea.

“Cel mai murdar KO din istoria boxului!”, au titrat jurnaliștii de la Marca.

Gestul a fost unul nesportiv, însă arbitrii judecători au decis că a fost regulamentar, astfel că Ruben Torres a fost declarat învingător, prin knock-out.

După acest episod, lumea boxului a fost împărțită în două. Imaginile au stârnit revoltă, iar pugilistul din SUA și-a atras multe critici pentru gestul său.

“Boxer făcut KO după un pumn dezgustător dat pe neașteptate”, titrează news.co.au.

“Corect sau murdar? Social media e împărțită după pumnul ‘inuman’ dat de Ruben Torres”, notează și 7 news.com.au.

 

Mai multe detalii pe digisport.ro