PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
CANCAN
Cel mai mare secret al Simonei Halep, dezvăluit! Ce făcea sportiva ore în șir în casa în care locuia cu Toni Iuruc

Simona Halep (30 de ani) s-a lăsat descoperită așa cum puțini o cunoșteau până acum, dezvăluindu-și secretul prin care a ajuns la o condiție fizică perfectă.

Simona Halep este una dintre jucătoarele de tenis care aleargă cel mai mult pe teren, iar acest lucru nu este deloc întâmplător! Românca se antrena ore în șir chiar și atunci când nu era plecată la turnee.

Într-un videoclip postat pe contul de Youtube „A Healthy Lifestyle”, cu titlul „Secretul Simonei Halep – Antrenamentele la sală și pe terenul de tenis”, sunt dezvăluite metodele de antrenament ale celei mai bune jucătoare de tenis din România!

Cel mai mare secret al Simonei Halep, dezvăluit! Sportiva făcea flotări ore în șir în casa în care locuia cu Toni Iuruc

Surprinzător este că Simona Halep făcea flotări ore în șir în casa în care locuia cu Toni Iuruc la Snagov, dar se antrena și pe terenul de tenis pe care și-l construise în curte. Sportiva în vârstă de 30 de ani a ajuns astfel la un nivel fizic extrem de ridicat.

În ciuda faptului că nu este o jucătoare înaltă, Halep își domină adversarele din punct de vedere fizic printr-o deplasare excelentă în teren. În urma unui studiu făcut de australieni, a reieșit că „Simo” este jucătoarea care a alergat cel mai mult la ediția din 2021 a turneului de la Australian Open.

Simona Halep și-a amenajat casa după bunul plac

Simona Halep și-a amenajat casa în care locuia cu fostul soț după bunul plac, construindu-și un teren de tenis dotat cu nocturnă în curte. Terenul este asemănător cu cele din America, din complexul Flushing Meadows, care găzduiește Grand Slam-ul de la US Open.

De asemenea, Halep petrecea foarte mult timp în sala de forță, pentru a se menține în formă între turnee. Ea avea o motivație atât de mare să se antreneze încât făcea flotări inclusiv în livingul casei.

 

Mai multe detalii pe prosport.ro