PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
CANCAN
Simona Halep s-a dat singură de gol! Ieşire în doi la un restaurant franțuzesc la scurt timp după divorț! Imaginea care lasă loc de multe interpretări

Simona Halep (30 de ani) continuă să surprindă, făcând mai multe activități distractive după ce a divorțat de afaceristul Toni Iuruc (43 de ani)!

Simona Halep a ieșit miercuri la un restaurant cu specific franțuzesc din București, iar fotografia postată de campioana tenisului pe Instastory lasă loc de multe interpretări.

La masa Simonei Halep se mai află o persoană, care nu apare însă în imagine. Halep și-a încheiat sezonul după ce a divorțat și a a apelat la o intervenție de rinoplastie, iar acum se bucură de micile plăceri ale vieții.

Simona Halep s-a dat singură de gol! Ieşire în doi la un restaurant franțuzesc la scurt timp după divorț! Imaginea care lasă loc de multe interpretări

Simona Halep a ieșit cu încă o persoană la un restaurant cu specific franțuzesc, iar sportiva s-a dat singură de gol! Halep a vrut să le arate urmăritorilor că și-a comandat o cafea și ceva de mâncare, dar în fotografie se poate observa un detaliu destul de intrigant.

O a doua persoană aflată la masa Simonei Halep și-a comandat același lucru ca și ea. Invevitabil, apare întrebarea dacă „Simo” este hotărâtă să înceapă să iasă din nou la întâlniri pentru a-și reface viața după ce a încheiat căsătoria cu Toni.

Simona Halep începe să își revină după dezamăgirea avută în dragoste

Simona Halep a rămas singură după ce a încheiat căsnicia cu Toni Iuruc și cel mai probabil că vrea să își găsească un nou partener. Simona începe să își revină după dezamăgirea avută în dragoste, făcându-și operația de rinoplastie atât în ​​scopuri „funcționale”, cât și „estetice”.

Halep și-a anunțat fanii că nu va mai juca la niciun turneu în acest an și că va reveni pe teren abia în 2023! Simona ratează competițiile de la WTA 500 Tokyo (19 – 25 septembrie), WTA 500 San Diego (10 – 16 octombrie), WTA 1000 Guadalajara (17 – 23 octombrie) și Turneul Campioanelor (31 octombrie – 7 noiembrie). Simona Halep nu a mai disputat vreun meci oficial din 29 august, atunci când a pierdut în fața Dariei Snigur din Ucraina, scor 2-6, 6-4, 0-6 în primul tur la US Open!

 

Mai multe detalii pe prosport.ro