PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
INTERNATIONAL
A servit 27 de ași și a avut 67 de winnere, dar a pierdut meciul! Caroline Garcia a suferit un eșec imposibil de uitat la Tokyo

Caroline Garcia a cedat ireal o confruntare în care a semnat 67 de lovituri direct câștigătoare, în optimile turneului WTA 500 de la Tokyo.

Caroline Garcia (28 de ani, 10 WTA) a suferit una dintre cele mai bizare înfrângeri ale sezonului 2022, în circuitul WTA.

Semifinalista US Open a cedat, scor 6-4, 6-7 (5), 6-7 (5), în fața chinezoaicei Shuai Zhang (33 de ani, 28 WTA), în faza optimilor de finală ale competiției WTA 500 de la Tokyo.

Stranietatea eșecului a constat în faptul că jucătoarea din Hexagon a servit nu mai puțin de 27 de ași de-a lungul celor 153 de minute ale jocului, un record al stagiunii, în tenisul feminin.

În plus, „Caro” Garcia a avut minge de meci în setul al treilea, la scorul de 6-5 și a încheiat confruntarea cu 11 puncte câștigate în plus, în raport cu oponenta sa, Shuai Zhang. Raportul totalului punctelor a fost 123-112, în favoarea franțuzoaicei.

Nu în ultimul rând, Garcia a înregistrat 67 de lovituri direct câștigătoare, față de Shuai Zhang, cu numai 21 de winnere. Pe Twitter, fanii tenisului au glumit, spunând că sandwich-ul cerut de Shuai Zhang, în mijlocul meciului, a fost secretul care a anulat efectele pozitive ale jocului franțuzoaicei.

 

Mai multe detalii pe sport.ro