PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
INTERNATIONAL
Cristiano Ronaldo, de neoprit! A anunțat când se va retrage de la naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a participat la nouă turnee finale alături de naționala Portugaliei, însă atacantul lui Manchester United nu are de gând să se retragă prea curând.

Cristiano Ronaldo vrea să joace și la EURO 2024

CR7 a lăsat de înțeles că se va retrage de la echipa națională abia după EURO 2024, când va avea 39 de ani. Până atunci, Ronaldo va participa și la Cupa Mondială din Qatar, programată la finalul acestui an.

“Sunt mândru să primesc un premiu de o asemenea importanță. Nu mă gândeam niciodată că voi realiza asta. Le mulțumesc tuturor persoanelor importante din cariera mea. 

Drumul meu nu s-a încheiat încă. Mă simt motivat, iar ambiția este la cote înalte. Sunt la echipa națională alături de mulți jucători tineri, care au un viitor extraordinar și îmi doresc să continui aici și să joc la Cupa Mondială, dar și la Europeanul din 2024″, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit Mundo Deportivo.

Cristiano Ronaldo, câștigătorul a cinci Baloane de Aur, desemnat de 10 ori cel mai bun fotbalist al anului din Portugalia, a cucerit cu echipa națională trofeul la EURO 2016.

  • EURO 2024 este programat în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024 și va fi găzduit de Germania.

MAi multe detalii pe sport.ro