PRIMA PAGINA
FOTBAL
TENIS
HANDBAL
BOX
BASCHET
ALTELE
CANCAN
INTERNATIONAL
« INCHIDE   |   STATISTICI   |   ABONEAZA-TE »
  STATISTICI   ::     CONTACT                           CLICKSPORT.RO  ::  JURNALPOLITIC.RO  ::  OGLINDAZILEI.RO  ::  PROFITNEWS.RO Luni, 30 Ianuarie 2023
Curs valutar
  EUR - RON
  USD - RON
  GBP - RON
    Home         Companii         Financiar         Agro         Energie         Imobiliar         Oameni         IT & Tehnologie         HR         Auto    
Ultima ora
FOTBAL
Raul Rusescu, reacție categorică la adresa lui Billel Omrani: „CFR nu e FCSB” La ce s-a referit

FCSB l-a transferat pe Billel Omrani, după ce algerianul a rămas liber de contract la CFR Cluj.

Omrani a venit la FCSB cu câteva kilograme în plus, iar Raul Rusescu, fostul jucător al roș-albaștrilor, a vorbit despre noua achiziție a grupării din Berceni, evidențiind faptul că nu greutatea contează la un jucător.

„Nu putem să contestăm lucrurile pe care Omrani le-a făcut. Putem doar să vedem ce va face şi de acum încolo. Într-adevăr, CFR a câştigat câteva campionate la rând. Trebuie să fim realişti. Fără să îi jignesc, CFR nu e Steaua (n.r. FCSB). Şi lucrurile sunt diferite.

Lucrul ăsta (n.r. – kilogramele în plus) numai în România e o problemă. Nu cred că interesează pe cineva dacă un jucător are sau nu kilograme în plus. Important e ce face el, aportul lui pentru echipă.”, au fost cuvintele lui Raul Rusescu.

 

Salariu uriaș încasat de Omrani la FCSB

Becali a dezvăluit că a fost de acord să-i plătească atacantului un salariu de 20.000 de euro pe lună și că i-a achitat și o sumă de bani la semnătură, pe care n-a dorit să o dezvăluie, însă pe care, după spusele sale, a negociat-o la sânge.

“Salariul lui Omrani este în notă cu celelalte de la echipă. I-am dat 20.000 de euro.

I-am dat și bani la semnătură, însă nu i-am dat mult. Păi i-am spus: ‘Păi, bă…, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau?'”, a spus Gigi Becali.

Omrani a câștigat cinci tiluri cu CFR Cluj a bifat 209 meciuri pentru gruparea din Gruia, în care a marcat 47 de goluri și a oferit 42 de pase decisive. Din iunie 2022, de când a plecat de la campioana României, atacantul este liber de contract.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a actuală a lui Omrani, conform Transfermarkt

Mai multe detalii pe sport.ro .